Drukke transfer periode bij Van Olst Horses

Den Hout- Bijna parallel aan de transfer periode bij het voetbal, verloopt op dit moment de transfer periode bij Van Olst Horses.

Stalamazone Franka Loos, heeft aangegeven een nieuwe uitdaging aan te gaan, en zal per 1 september 2019 haar activiteiten stoppen bij Van Olst Horses.

Stalruiter Antonio Liaz Zandio, heeft samen met zijn broer een bedrijf opgezet in Mierlo. Dit bedrijf vraagt inmiddels zoveel aandacht van hem, dat het werk en het reizen in en naar Den Hout teveel word, dus ook zijn activiteiten bij Van Olst Horses stoppen.

Manager Goffe- Nill van der Zeijden en van Olst Horses zijn gezamenlijk overeengekomen dat ook de activiteiten van Goffe- Nill per 1 september 2019 stoppen.

Van Olst Horses bedankt deze geweldige mensen voor hun inzet, en wenst hun veel voorspoed en geluk bij de voorzetting van hun carrière.

Inmiddels heeft de Spaanse Alvaro Gomez Pavon zijn intrede gedaan in Den Hout. Alvaro Gomez Pavon is een van de nieuwe stalruiters bij Van Olst Horses. Hij heeft een groot deel van zijn opleiding genoten bij de Spaanse Olympische ruiter Jordi Domingo.

Bij Van Olst Horses is er overigens nog plaats voor een stalruiter/stalamazone. Gezocht wordt naar een ruiter/amazone met bovenal ambitie en instelling, en daarnaast talent en enige ervaring ( voor meer informatie : info@vanolsthorses.com  )

 

Afbeelding : Franka Loos & Giovanni  tijdens het Wereldkampioenschap 7 jarige dressuurpaarden , 2018.