Van Olst Sales 2020 doorgeschoven naar najaar

Ieder voorjaar rond Pasen organiseert Van Olst Horses de inmiddels befaamde Van Olst Sales. Een succesvolle veiling waarin de nadruk ligt op goed gereden driejarige ruinen maar waarin ook plek is voor enkele zeer talentvolle jonge gereden merrie’s.

Jaarlijks wordt deze collectie aangevuld met enkele iets oudere gereden paarden, goedgekeurde hengsten en zeer interessante fokmerrie’s.

 

Door het vroege en drukke wedstrijd- en show programma hebben wij besloten om de veiling dit jaar uit te stellen naar het najaar. Bijkomend voordeel is dat wij de veilingpaarden, die inmiddels allemaal zadelmak zijn, net iets meer tijd kunnen geven om te groeien in het werk en ze nog beter voor kunnen bereiden op de veiling.

De verwachting is dat er dan ook talentvolle 2,5 jarige onbeleerde paarden geveild worden die eveneens uit de succesvolle Van Olst Opfok komen.

 

De jaarlijkse hengstenshow in Den Hout vindt dit jaar plaats op Goede Vrijdag 10 april, aanvang 19.30 uur.

 

 

Foto: Loverdale v. Glamourdale, prijstopper Van Olst Sales 2019