VHO-troffee HK Den Bosch

Frank Loos presenteerde George Clooney (De Niro x Wolkentanz) en Giovanni (Chippendale x Scandic) tijdens de VHO-troffee in de Brabanthallen.

De stoere Giovanni scoorde punten op zijn voorkomen en het plezier waarmee hij het werk voor zijn amazone doet. “Een compleet paard waar de knoppen opzitten en die ook nog eens zin heeft in het werk”, oordeelde Mariette Sanders – van Gansewinkel. Resultaat: 8,7 en een tweede plaats.

George Clooney was nog een klein beetje geïmponeerd door de volle Brabanthallen (6500 bezoekers op vrijdag) en had daardoor nog iets last van spanning. Maar talent heeft deze De Niro-zoon zeker. Net als vele nakomelingen van De Niro, worden ze alleen maar beter als ze richting de zware tour door ontwikkelen. In de fokkerij gaat George Clooney steeds meer overtuigen. In de Van Olst Sales 2019 zullen enkele zeer aparte nakomelingen van hem verschijnen.

 

 

Giovanni: Chippendale x Scandic x Negro-Fokker; C. van Etten

George Clooney: De Niro x Wolkentanz x Forrest XX-Fokker; U. Lahmann-Gehrke