Everdale-zoon wint Dressuur Talent Berlicum

Everdale zoon Kenndale was de winnaar bij de 4-jarigen afgelopen weekend tijdens de wedstrijd voor jonge paarden in Berlicum. Kenndale (Everdale x Special D) werd tijdens het  Dressuur Talent Berlicum voorgesteld door amazone Nora van Houtem en kreeg in het eerste onderdeel 89,5 punten van het jurykorps Johan Rockx en Jacques Verkerk. Op zijn protocol stonden meerdere negens voor ondermeer de stap, algemene indruk en de gedragenheid/souplesse. De galop werd met een 9,5 beoordeeld.

Bij de 5-jarigen was onze Grand Prix hengst Everdale ook zeer sterk vertegenwoordigd. In de top 15, uit 39 starts, stonden 6 nakomelingen van Everdale opgesteld. Plaats 4 was voor Julietta Sione (Everdale x Mataro) met Lars op ’t Hoog, en plaats 6 voor Jive (Everdale x Jazz) met Renee Zomers.

 

Kenndale: Everdale x Special D. x Goodtimes-Fokker; W. van Driel, Loosbroek