Crosby (Chippendale x Flemmingh x Ferro) KWPN goedgekeurd

Drie oudere dressuurhengsten hebben tijdens de eerste bezichtiging in december een rechtstreekse uitnodiging ontvangen voor de derde bezichtiging in Den Bosch, waaronder Crosby (Chippendale uit Perrodelin elite sport-dres prok van Flemmingh, fokker TH. En J. Deenen uit Heyen).

Vanwege hun eigen prestaties waren deze Lichte Tour-hengsten vrijgesteld voor het vrijbewegen. Tijdens de KWPN Stallion Show zijn de hengsten aangewezen voor het 5-daags onderzoek naar hun stalgedrag, dat deze week plaats vond op het KWPN-centrum. Alle drie de hengsten zijn geslaagd voor dit onderzoek en hebben daarmee hun KWPN-dekbrevet gehaald. De hengsten zijn, met betrekking op het stalgedrag, beoordeeld als eerlijke betrouwbare hengsten die gemakkelijk in de omgang zijn en rustig op stal.

Aanparingsadvies
Het aanparingsadvies van Crosby is het formaat, het lichaamsgebruik en de beentechniek dat hij kan toevoegen aan de dressuurpaardenfokkerij. Het rapport van Crosby wordt gepubliceerd in het KWPN Magazine dat volgende week vrijdag 15 maart verschijnt, alle informatie vindt u tevens vanaf heden in de online KWPN Database.