Everdale -zoon Inclusive wint Subtop debuut

Zondag 2 juni debuteerde Charlotte Fry met de pas zesjarige KWPN-hengst Inclusive (v. Everdale) winnend in het ZZ-Zwaar in Neerijnen met 68,5%.

Zeker voor de eerste keer deed hij het geweldig”, vertelt Fry. “Thuis doet hij het ook zo goed. Voor een zesjarige is het ZZ-Zwaar best moeilijk, maar hij doet het heel makkelijk. Hij weet wat hij moet doen in de ring en hij is heel erg geconcentreerd. Het was hier en daar nog een beetje groen, maar dat mag nog. We kregen al verschillende hoge punten. Zo scoorden we voor de uitgestrekte galop een negen en kregen we voor de draftour verschillende achten”, blikt ze blij terug.

Een mooie derde plaats met 64,5% was er voor Ingrid Malan en Haeden (Chippendale x Haarlem). Haeden werd als 3-jarige via de Van Olst Sales verkocht.

Inclusive: Everdale x Uptown x Jazz-Fokker; R. Enting, Grolloo
Haeden: Chippendale x Haarlem x Landadel