Jeroen Leatherdale G (v. Lord Leatherdale) en Kuvasz RSZ (v.Glamourdale) winnaars Subli Emmeloord

Zaterdag 12 oktober vond de kwalificatiewedstrijd voor de Subli-Cup te Emmeloord plaats. Afgetekende winnaar bij de vijfjarigen was Jeroen Leatherdale G (v. Lord Leatherdale x Negro x Nimmerdor fokker: C.v.Gorkom – Udenhout). Met een top score van 83,4 punten schreef de imponerende Lord Leatherdale zoon onder Charlotte Fry de rubriek op zijn naam.

 

De KWPN/NRPS hengst Jayson (v.Johnson x Negro x Wisconsin, fokker: dhr. Verschuren – Berkel Enschot) liet onder Charlotte Fry ook zijn kwaliteiten zien.

Jayson scoorde een prachtige 80,8 score die een mooie 4de plaats opleverde, dit ondanks een interpretatiefout in de proef die voor 1 hele punt aftrek zorgde.

 

Bij de vierjarigen was de volle winst voor de imponerende Kuvasz RSZ (v. Glamourdale x De Niro x Sandro Song, fokker: de Havikerwaard – De Steeg). Deze kwaliteitsvolle Glamourdale zoon scoorde onder Marieke van der Putten 82,4 punten.

 

Ook was er een mooi resultaat voor Kenndale (v. Everdale x Special D x Goodtimes, fokker: dhr. W van Driel – Loosbroek). De imponerende Everdale ruin die onder zijn vaste amazone Nora van Houtum, beste ruin in de Pavo-Cup finale was, eindigde op een goede vijfde plaats.

 

De mooie 7de plaats voor Karanto-Pomona (v.Negro x Tango x

00 Seven, fokker: N. van Hunnik – Zetten) onder Roselinde Heck, mag ook zeker niet onvermeld blijven.

 

 

Foto: Jayson (v.Johnson x Negro) onder Charlotte Fry