Super weekend voor Everdale nakomelingen

De tophengst en internationaal Grand Prix dressuurpaard ‘ Everdale ‘ ( v. Lord Leatherdale x Negro ) maakte wederom reclame, met topresultaten van zijn nakomelingen tijdens de jonge dressuurpaarden wedstrijden.

Tijdens de door het KWPN Noord-Holland georganiseerde Noord-Holland Cup was er een overwinning voor de 4 jarige ‘ Kristal Lady Texel ‘ (v. Everdale x Farmer x Caritas , fokker Fam. v.d. Linde- Cocksdorp).

De door het KWPN West Brabant georganiseerde KWPN Young Dressage Talents 2019 , bracht bij de 3 jarige dressuurpaarden een mooie overwinning voor de geweldenaar ‘ Lucky Star ‘ (v. Everdale x Soniqe x Niagara , fokker Fam. Both-Lopik ) . Lucky Star behaalde onlangs ook al een prachtige 3de plaats in de VWF competitie te Prinsenstad.

West Brabant bracht bij de 4 jarige dressuurpaarden super resultaten voor ‘ Kings Dream WH’ (v. Everdale x Gribaldi x Jazz , fokker Fam. Hendrickx – Etten Leur). Het toptalent Kings Dream WH won onlangs ook de Zeeland Dressage Cup voor de 4 jarige dressuurpaarden.

Ook “ coming star” ‘ Kenndale ‘ ( v. Everdale x Special D x Goodtimes , fokker Dhr. van Driel- Loosbroek) viel op, in West Brabant. Kenndale was afgelopen Pavo Cup de beste 4 jarige ruin, en presteerde onlangs super in de finale van de Pluvinel jonge paarden competitie en in de Subli Cup.

Afbeelding : Everdale – Charlotte Fry.