Inverness (v. Everdale) verkocht

De talentvolle 7 jarige hengst Inverness (v. Everdale x Johnson x Variant, fokker Y.M.M. van Maasacker) is door zijn eigenaren Van Olst Horses en Lickley Horses (UK) verkocht. De nieuwe eigenaar is het Koreaanse bedrijf W. Horseland. Inverness blijft in Nederland en zal in de toekomst getraind en uitgebracht gaan worden door Brecht D’Hoore.

Inverness is door de combinatie Van Olst/Lickley als veulen aangekocht op de Limburgse Veulenveiling.

Als 3-jarige is Inverness KWPN goedgekeurd en ingeschreven na een zeer goede verrichtingstest. Afgelopen jaar (2019) heeft Inverness een zeer goede collectie veulens laten zien. Door de jaren heen is Inverness bij Van Olst Horses zorgvuldig opgeleid. Al tijdens zijn opleiding toonde de Everdale zoon zijn bijzondere talenten.

Brecht D’Hoore: “Ik ben heel blij met de kans om deze hengst te rijden! We zijn nu sinds 2 weken een combinatie en het klikt super tussen ons. Inverness is een paard met heel veel talent en een echte persoonlijkheid. We gaan rustig de tijd nemen om elkaar goed te leren kennen en hij lijkt heel veel in huis te hebben voor de Grand Prix. Ik ben de mensen van W. Horseland ontzettend dankbaar dat ze mij zo’n kans geven als ruiter.”

Inverness blijft beschikbaar voor de fokkerij via Van Olst Horses.

 

Foto: Inverness presentatie Hengstenkeuring Den Bosch onder Charlotte Fry