Vacature groom

Van Olst Horses is een professioneel paardenbedrijf met als kernactiviteiten hengstenhouderij, dressuursport, training, opfok & in- en verkoop van dressuurpaarden.

Met als motto: “In alles streven naar het kwalitatief hoogst haalbare” zijn alle randvoorwaarden aanwezig om kwaliteitsvolle top dressuurpaarden op een zo optimaal mogelijke manier voor te bereiden op hun carrière in de dressuursport.

Om dit mogelijk te maken is Van Olst Horses op zoek naar een groom / stalmedewerker voor onze jonge paardenstal.

Wij zoeken een kandidaat met ervaring in het verzorgen van jonge paarden en hengsten en alle voorkomende werkzaamheden. Het welzijn van de paarden staat bij ons voorop. Daarom is een groot verantwoordelijkheidsgevoel erg belangrijk.

Wat bieden wij :

  • Flexibele werkdagen
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Bij fulltime , bieden wij eventueel een interne woonruimte met gemeenschappelijke auto.
  • Leuk en gezellig team

Wij zijn opzoek naar een kandidaat met ervaring en ‘feeling’ voor paarden, die het liefst per direct fulltime beschikbaar is. M/V  en of leeftijd is niet belangrijk. Ben jij die persoon die het een uitdaging vindt om met jonge paarden te werken, reageer dan direct via email: niek@vanolsthorses.com