Concours seizoen begint voor Everdale en Glamourdale in Hagen.

Op dit moment wordt in Hagen bij de fam. Kasselmann het eerste grote internationale concours hippique georganiseerd van dit jaar. Voor vele ruiters en amazones de eerste kans om weer internationaal uit te komen en een mogelijkheid om zich in de picture te rijden voor de komende Olympische Spelen.

Zo ook voor onze stalamazone Charlotte Fry die is afgereisd met Everdale en met Glamourdale.

Everdale is al wat langer actief op dit niveau en mocht als eerste van de twee het spits afbijten in de Grand Prix die vervolgd wordt met de kür op muziek. Everdale liet zien goed in vorm te zijn, hij was fris en trok er goed aan. De routine die hij normaal wel in de baan heeft miste nog een klein beetje maar desalniettemin scoorden ze 73.804% en een mooie 5e plaats in dit sterke deelnemersveld.