Terugblik op de Olympische Spelen

Inmiddels staat Everdale weer tevreden in zijn stal in Den Hout. Tijd om terug te blikken op het fantastische Olympische debuut van Charlotte Fry en Everdale in Tokyo!

Op 24 juli kwamen Lottie en Everdale aan start in de Grand Prix. Ze reden een super proef en dit resulteerde in een internationaal persoonlijk record van 77.096%. Hiermee kwalificeerde de combinatie zich direct voor de Grand Prix kür op muziek die later in de week op het programma stond.

27 juli was het tijd voor de Grand Prix Special, die telde als landenwedstrijd. Hierin wisten Charlotte Fry en Everdale samen met teamgenoten Carl Hester en Charlotte Dujardin beslag te leggen op de derde plek. Team brons! Een fantastische prestatie.

28 juli stond het laatste onderdeel, de Kür op muziek, op het programma. Lottie en Everdale reden wederom een top proef die werd beloond met een super score van 80.614%! Een prachtige afsluiting van Lottie’s eerste Olympische Spelen!