Glamourdale hengst

Glamourdale naar winst in Opglabbeek!

Deze week vindt het CDI in Opglabbeek plaats bij het imponerende Sentower Park.
De Grand Prix kent 44 combinaties waarbij er gekozen kan worden om vervolgens de Special of de Kür op muziek te rijden.
Inclusive, de 9-jarige zoon van Everdale, maakte hier zijn internationale debuut. Het outdoor seizoen gaat ook dit weekend van start, dus de combinatie moest in ijzige wind en motregen hun proef rijden. Met verschillende hoogtepunten in de proef waaronder de piaffe maar ook zeker genoeg punten voor verbetering kwam de score uit op 69,087%.

Een dag later was het de beurt aan Glamourdale, de ijzige wind was er nog steeds maar nu was de regen overgegaan in sneeuw… Maar de weersomstandigheden bleken niet van invloed op dit duo. Glamourdale blonk uit in de uitgestrekte gangen, toonde goede piaffes en passages en wist de rubriek te winnen met een nieuwe persoonlijk record van 77,696%!