Secret Lover goedgekeurd!

Zaterdag is Secret Lover goedgekeurd bij het KWPN!

Volgens het KWPN is Secret Lover een eerlijke, sympathieke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst heeft zeer veel looplust en bereidheid tot werken en laat zich goed rijden. De stap is zuiver en goed van ruimt. De draf is zeer actief en heeft een goede beentechniek. De galop is bergop, met een krachtig onder springend achterbeen, toont zeer veel gedragenheid en veel ruimte. De hengst beweegt met een goede beentechniek. Secret Lover heeft een aansprekend front en beweegt met veel souplesse, veel tot zeer veel zelfhouding en balans. Als dressuurpaard heeft Secret Lover veel aanleg en geeft zijn ruiter een zeer goed gevoel.

Hij werd dan ook met zeer goede punten ingeschreven in het stamboek!

Voor de rest van het dekseizoen is Secret Lover vers beschikbaar bij Van Olst Horses in Den Hout, u dient uw merrie hier te stallen voor het insemineren.

Ga hier naar de pagina van Secret Lover