Everdale 3e in Aken, zijn zoon Imhotep wordt 2e

Zoals ieder jaar is er ook dit jaar een Nations Cup dressuur in Aken. Lottie is geselecteerd met Everdale om aan deze landenwedstrijd mee te doen. De 14-jarige hengst is topfit en leek in de week voor het concours zeer goed in vorm te zijn.
Als derde combinatie van team GB betrad het duo het stadion voor hun test en dat deden ze met verve! Een score van 78,913% belandde op het scorebord, wat weer een nieuw PR is voor dit duo en een derde plek in dit zeer sterke deelnemersveld.

Het is al bekend dat Everdale als vererver vele sportpaarden heeft voortgebracht die internationaal doorbreken. Eén van deze paarden is de 10-jarige ruin Imhotep, mv. Vivaldi, gereden door Charlotte Dujardin. Als laatste starter voor team GB behaalde ze een resultaat van 79,782%, waarmee ze op de 2e plaats eindigden!
Een bijzonder podium in Aken, vader en zoon op de 2e en 3e plaats!