Glamourdale ‘Dressage Horse of the Year’ bij de Horse & Hound Awards

Glamourdale (Lord Leatherdale x Negro) is tijdens de Horse & Hound awards verkozen tot ‘Dressage Horse of the Year’. Amazone Charlotte Fry was tijdens de uitreiking in Southam aanwezig om deze prijs in ontvangst te nemen.

Deze titel is de kroon op zijn geweldige resultaten van de afgelopen jaren. In 2018 werd hij wereldkampioen 7-jarige dressuurpaarden tijdens de Longines FEI/WBFSH Dressage World Breeding Championships for Young Horses. Daarna volgde vele mooie resultaten op Grand Prix niveau met als hoogtepunt het winnen van 2 individuele Gouden medailles, Grand Prix Special en Freestyle, tijdens het Wereldkampioenschap in Herning 2022.
Ook dit jaar tijdens het Europees Kampioenschap in Riesenbeck liet Glamourdale van zich weer fantastisch zien. Dit werd beloond met een gouden medaille voor het Britse team en individueel een zilveren medaille tijdens de individuele freestyle met een persoonlijke recordscore van 92.38%.
Naast al deze mooie resultaten werd hij in 2020 ook al verkozen tot KWPN Paard van het Jaar.