Nespresso

Nespresso wint de Kür op muziek in Lier

Het weekend van 1 t/m 3 maart stond voor Lottie in het teken van de mooie CDI-wedstrijd in het Belgische Lier.
Met de KWPN en NRPS goedgekeurde hengst Nespresso (Negro x Tenerife VDL, fokker R. van Erp) kwam ze aan de start in de CDI-3* wedstrijd. Na zijn internationale debuut in Jardy afgelopen jaar, verscheen Nespresso weer voor het eerst op een internationaal concours.
De Grand Prix kende een zeer groot deelnemersveld met maar liefst 41 deelnemers. Lottie en Nespresso eindigde hier op een geweldige 2e plaats met een score van 74.283%. De dag erna stond de Kür op muziek op het programma voor het duo en met een score van 76.605% wisten zij deze op een geweldige manier te winnen!

Op naar “The Dutch Masters” in ‘s-Hertogenbosch aankomende week!