Ruiter jonge paarden

Als aanvulling op ons team zoeken wij een kandidaat met ervaring in het rijden van jonge paarden en hengsten, en iemand die tijd wil steken in het gedegen opleiden van onze paarden. De paarden hoeven niet te worden ingereden, maar zijn net onder het zadel. Het welzijn van de paarden staat bij ons voorop. Daarom is een groot verantwoordelijkheidsgevoel erg belangrijk.

Wat bieden wij :

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Bij fulltime, bieden wij eventueel een interne woonruimte met gemeenschappelijke auto.
  • Leuk en gezellig team
  • Mogelijkheid tot doorgroeien bij gebleken geschiktheid

Wij zijn opzoek naar een kandidaat met ervaring en ‘feeling’ voor paarden, die fulltime beschikbaar is. M/V  en of leeftijd is niet belangrijk. Ben jij die persoon die het een uitdaging vindt om met deze (jonge) paarden te werken, reageer dan direct via email: info@vanolsthorses.com