Everdale Hengst Lottie

Someren: Everdale wint U25 Grand Prix met 75,38%

Vandaag 30 november werd er een Subtop wedstrijd gehouden op Het Keelven in Someren. De 2 dames, Lottie Fry en Franka Loos van Team Van Olst waren nadrukkelijk aanwezig en lieten fraaie proeven zien onder toeziend oog van trainster Anne van Olst en onze vaste wedstrijd groom Claire James.

De bijzonder getalenteerde hengst Everdale (Lord Leatherdale x Negro) won de gecombineerde Zware Tour rubriek met een super score van 75,38% in de U25 Grand Prix. “Gewoon een super fijne proef met hele mooie series en heel veel achten voor de piaffe en passage onderdelen”, aldus een blije Charlotte Fry. Ook de vader van Everdale, Lord Leatherdale (Lord Loxley x Ferragamo), scoorde goed in de Inter II en werd 2e in deze rubriek met 66,39. ” Lord had een paar kleine foutjes die een hogere score in de weg zaten, zo sprong hij niet goed door in een pirouette, maar kreeg bijvoorbeeld voor de serie om de twee een 9!

In het ZZ-Z debuteerde Lottie met een zoon van Lord Leatherdale. Deze For Your Eyes Only scoorde goed op alle onderdelen en tikte net de 70% niet aan. Deze combinatie liet veel perspectief zien voor de toekomst.

Everdale: Lord Leatherdale x Negro x El Corona-Fokker; P. Kluytmans, Tilburg
Lord Leatherdale: Lord Loxley x Ferragamo x Anmarsch-Fokker; W. Pleines, Uedem
For Your Eyes Only: Lord Leatherdale x Concorde x Goudsmid-Fokkers; Familie van Alphen, Gameren