Sir Donnerhall-zoon begint aan verrichtingsonderzoek.

De Sir Donnerhall-zoon Lest of Lantana is vandaag, maandag 15 april, begonnen aan zijn voorjaarsonderzoek.

Het verrichtingsonderzoek zal dit voorjaar voor het eerst 50 dagen duren. Lest of Lantana liet zich zeer sympathiek rondsturen door Franka Loos. De voshengst liet 3 goede basisgangen zien met veel ruimte, balans en techniek. De zoon van Sir Donnerhall x Hemmingway is gefokt uit een zeer verdienstelijke sportpaarden stam waar naast internationale springpaarden ook het internationale dressuurpaard Cennin van Madeleine Witte uit komt. De moeder van Lest of Lantana is de ster, preferente prestatie merrie Lantana V. Deze dochter van Hemingway is ook de moeder van het internationale dressuurpaard Vitana V (v. Donnerhall).

 

Lest of Lantana: Sir Donnerhall x Hemingway x Zuidhorn-Fokker; S. Kleuskens, Horst
Foto: Jacquelien van Tartwijk