Glamourdales met 85 punten galop

Tijdens de stamboek opname in Winschoten op 2 juli wisten twee dochters van Glamourdale (Lord Leatherdale x Negro) opvallend hoog te scoren voor hun galop.

De Glamourdale-dochter Lola (uit Ganzania BH PROK van Belissimo M, fokker M.P.H. Pouwels uit Agelo) van H.A. Schaaf-Linthorst uit Hellendoorn werd ster met 75/80. “Dit is een jeugdige merrie met uitstraling en een hele goede galop. Ze galoppeert lichtvoetig, met veel balans en gemak, en kan al goed changeren”, vertelt Dirksen. Lola kreeg 85 punten voor galop. Precies dezelfde punten behaalde de Glamourdale-dochter Keecie Waldie (uit Truwaldie ster van Gribaldi) van fokker A. Hoving uit Garmerwolde. “Ook dit is een heel goed galopperende dochter van Glamourdale. Ze staat goed in het rechthoeksmodel en heeft een goede voorhand. In galop is ze heel actief, heeft ze veel kracht, afdruk en balans. In draf valt haar lichtvoetigheid en beentechniek positief op.”

Bron KWPN
JS voor KWPN