Kjento ( v. Negro ) imponeert in Hengsten Competitie. ( Galop 10 !!! )

Het eerste onderdeel van de Anemone Horse Trucks Competitie  2019/2020 is een feit. De eerste wedstrijd vond plaats op 11 November, op de prachtige locatie van “ De Peelbergen “ – Kronenberg.

Na een super verlopen Pavo Cup ( 2de plaats ) was de start van de Hengsten Competitie het tweede publieke optreden in de wedstrijdring voor Kjento ( v. Negro ). Kjento liet onder Charlotte Fry een prachtige proef zien, en imponeerde met zijn geweldige talent .

Deze bijzondere prestatie leverde het volgende commentaar van de jury :
“ Kjento is een paard met enorm veel kracht. De stap is heel mooi losgelaten en zuiver in de viertakt. De draf heeft veel kracht vanuit het achterbeen en is heel opwaarts. De galop heeft heel veel kwaliteit. Een toppaard voor de toekomst “ .

Kjento scoorde een geweldige 91 punten met een 8 voor de Stap, 9.5 voor Draf, 10 voor galop, 9.5 voor Totaal indruk. Een kleine storing na de bijzonder imponerende uitgestrekte “ power “ galop bracht het cijfer voor Harmonie op ‘ slechts ‘ een 8.5  hetgeen uiteindelijk   de overwinning koste. Maar de prachtige 2de plaats en de mooie 91 punten beloven veel voor de verdere verloop van deze competitie.

 

Foto : Kjento – Charlotte Fry

Kjento v. Negro x Jazz . Fokker A.J. van Os- Sprang Capelle.