Jeroen Leatherdale succesvol in Subli Cup

Zaterdag 14 December is in de prachtige accommodatie van het Hippisch Centrum te  Harmelen de halve finale van de Subli  Cup 2019 voor 4 en 5 jarige dressuurpaarden verreden . In deze halve finales namen de 15 hooggeplaatste dressuurpaarden deel die via de voorselecties geselecteerd waren .

Jeroen Leatherdale (v.Lord Leatherdale x Negro) had zich onder Charlotte Fry weten te selecteren door 1x winst en een 2de plaats , in de voorrondes . In de halve finale toonden Jeroen Leatherdale en Charlotte Fry een geweldige test waarin de talentvolle Lord Leatherdale ruin al zijn kwaliteiten liet zien in technisch zeer goed uitgevoerde proef . Deze zeer mooi gereden test was goed voor 84.8 punten en een mooie 3de plaats hetgeen gelijk een kwalificatie betekende voor een finaleplaats die verreden wordt tijdens “Jumping Amsterdam” (beste 5 deelnemers) .

Dat het niveau in deze halve finale hoog lag , en de kwaliteit van de combinaties dicht bij elkaar zit blijkt wel uit het feit dat de eerste 4 combinaties op minder dan 1 volle punt van elkaar zitten (tussen 85.4 en 84.4) , dus dit beloofd een spannende ontknoping in de finale .

Direct na het verrijden van deze halve finale kon Charlotte doorreizen naar Engeland (London – Olympia) waar ze de volgende dagen aan de start zal verschijnen in de Wereldbekerwedstrijd met Everdale (v.Lord Leatherdale x Negro) .

 

Jeroen Leatherdale v. Lord Leatherdale x Negro x Nimmerdor     Fokker C .van Gorkom – Udenhout

 

Foto Jeroen Leatherdale – Charlotte Fry