Negro- dochter ‘ Let’s Dence’  scoort in Velddriel

Donderdag 19 December, is het eerste deel van de IBOP in Velddriel verreden. Vanwege grote deelname was deze IBOP verdeeld over twee dagen.

Met 82.5 punten liet de driejarige Let’s Dence ( Negro uit Evidence of Famous elite IBOP-dres PROK van Sir Donnerhall ) van fokker Moesman uit Nootdorp , een goede verrichting zien. “ Deze merrie toonde veel talent. Het is een merrie met veel voorkomen, die goed werd voorgesteld. De stap is actief, met goede ruimte en lichaamsgebruik. In draf heeft ze veel tact, veel souplesse, afdruk en een mooie zelfhouding. In galop valt eveneens de tact op, en daarin heeft ze een goed gebruik van het achterbeen.”

 

Afbeelding : Negro- Preferent

Negro  : v. Ferro x Variant x Gondelier . Fokker : W. Borgers – Lunteren

Let’s Dence : v. Negro x Sir Donnerhall I x Donnerwind . Fokker : Fam. Moesman – Nootdorp