Everdale scoort bijna 83% tijdens kür op muziek in London Olympia. ( Zie Video)

Na een geweldige derde plaats tijdens de Grand Prix wereldbekerkwalificatie in London Olympia ( 75.789 % ) , wisten Charlotte Fry en de KWPN-goedgekeurde hengst Everdale ook een super derde plek te bemachtigen tijdens de Kür op muziek met 82.620 %

Everdale ( v. Lord Leatherdale x Negro ) maakte deze week op indrukwekkende wijze zijn wereldbekerdebuut. Waar Charlotte Fry en Everdale maandag al hun persoonlijk record reden in de Grand Prix, deed de combinatie tijdens de kür er nog een schepje bovenop. En ook dat betekent een nieuw persoonlijk record voor de hengst die nog maar een paar internationale Grand Prix ‘ in de benen’ heeft.

“ Ik ben er echt heel blij mee”, vertelt Charlotte. “ Everdale was fantastisch en gaf me een heel goed gevoel. Ik denk dat we allebei van iedere seconde hebben genoten ! De kür was foutloos en hij is in alles ontzettend veel verbeterd. Iedere keer als hij mee op wedstrijd gaat, wordt hij beter. Het is een fantastisch paard en dit was nog niet het onderste uit de kan. London Olympia is een van de mooiste wedstrijden die ik ooit heb gereden. De sfeer is prachtig, het publiek is geweldig en dit is een hele speciale wedstrijd.”

 

 

Afbeelding : Everdale- Charlotte Fry.

 

Everdale : v. Lord Leatherdale x Negro x El Corona , Fokker : P. Kluytmans, Tilburg