Lottie succesvol tijdens Wereld Beker in Mechelen.

Gelijktijdig aan de 3de Hengsten Competitie ronde te Zuidbroek, werd de Wereld Beker wedstrijd in de Nekkerhal te Mechelen verreden.

Omdat het verzamelen van de nodige Wereld Beker punten toch van belang was voor Lottie, kreeg voor haar Mechelen voorrang boven Zuidbroek ( Hengsten Competitie ).

Dark Legend

In Mechelen heeft Dark Legend ( v. Zucchero ) de Wereld Beker wedstrijd gelopen. In de Grand Prix voorafgaand aan de Kür scoorde Lottie met Dark Legend een prachtige bijna 74 % score, hetgeen goed was voor een mooie 2e plaats. In de Zondag verreden Kur liep Dark Legend wederom super, maar door 2 ( dure) fouten liep de score  (79.075% ) terug, hetgeen uiteindelijk goed was voor een mooie 5de plaats. Deze plaatsing leverde vervolgens weer de nodige wereldbeker punten, dus al met al zeer tevreden.

Graaf Leatherdale T

Naast Dark Legend had Lottie ‘ Graaf Leatherdale T ‘ meegenomen voor de Lichte Tour. De talentvolle Lord Leatherdale zoon had nog niet een groot indoor concours gedaan, maar ondanks dat imponeerde hij in de Prix St. George met een mooie 2de plaats op Zaterdag (71.088%). Zondag tijdens de Inter I Kür op muziek, werd het in de drukke hal met de harde muziek iets te veel voor hem. Lottie had haar handen vol om hem door de proef te loodsen. Zijn kwaliteiten liet hij zien, maar de kansen op een goede score waren verkeken. Ondanks dit heeft Graaf Leatherdale T veel ervaring opgedaan. Voor hem zijn onze verwachtingen voor de toekomst hooggespannen.

 

Afbeelding : Charlotte Fry- Dark Legend

Dark Legend : v. Zucchero x Tango x Doruto , Fokker : Fam. Nobus- de Potter – Eede
Graaf Leatherdale : v. Lord Leatherdale x Kennedy x Bustron , Fokker : Dhr. W. Timmers-Volkel