4 hengsten uitgenodigd voor de NRPS Showdag

Afgelopen vrijdag vond in Ermelo de hengstenkeuring plaats van het NRPS. 6 van onze hengsten deden hier een gooi naar goedkeuring. Van deze hengsten werden er 4 uitgenodigd voor de showdag, de andere 2 werden allebei ster verklaard wat betekent dat ze zich kunnen laten zien onder het zadel tijdens de reguliere beoordelingen maar dan op risico en initiatief van de eigenaar.

De hengsten die zijn uitgenodigd voor de showdag op zondag 8 maart:

  • Inspire x Negro, uit dezelfde moeder als Evegro v. Everdale die afgelopen jaar werd goedgekeurd bij het NRPS. Volle zus van de moeder is Elegance v. Negro die internationaal Grand Prix dressuur loopt.
  • Don Joe x Hohenstein, gefokt uit een Duitse moederlijn.
  • Blue Hors Farrel x Cantos, moeder Elka bracht ook al het internationale dressuurpaard en goedgekeurde hengst Mac Donovan v. Sir Donovan.
  • George Clooney x Everdale, grootmoeder Ballerina II is de moeder van de KWPN goedgekeurde hengst Diëgo v. Negro.

 

Foto: Diëgo v. Negro x Don Gregory II