Everdale per direct vers (EU) beschikbaar

Voor de Grand Prix hengst Everdale en Charlotte Fry ligt de focus voor dit jaar op eventuele deelname aan de Olympische Spelen in Tokyo. Vandaar dat Van Olst Horses had besloten om Everdale (v. Lord Leatherdale x Negro, fokker P. Kluitmans) dit jaar alleen middels diepvriessperma voor de fokkers beschikbaar te stellen.

Echter nu het Coronavirus veel onzekerheid geeft over onder andere het vervolg van het komend wedstrijdseizoen (en dus ook over de Olympische Spelen) komt Everdale per direct door middel van vers sperma (EU) beschikbaar voor de fokkers. De ontwikkelingen rond de Olympische Spelen houden wij nauwlettend in de gaten.

Everdale en Lottie zijn in super vorm en trainen door volgens schema hetgeen voor nu betekent dat voor zowel sport als fokkerij alle opties open worden gehouden.