Van Olst Sales Online “online”

De online veilingsite van Van Olst Sales is online!

Op http://www.vanolstsales.online vind u de eerste collectie rijpaarden die op 8 juni geveild zullen gaan worden. Het bieden is mogelijk vanaf vrijdag 5 juni 13.oo uur en de veiling sluit maandagavond 8 juni om 20.00 uur. U kunt alleen bieden nadat u zich heeft geregistreerd dus we raden u aan om dit ruim voor de tijd te doen.

Wanneer u interesse heeft in 1 van de paarden en meer informatie wilt of wellicht paarden wilt uitproberen is dit uiteraard mogelijk. Voor een afspraak kunt u mailen naar info@vanolstsales.online.

Via dit mailadres kunt u ook alle veterinaire informatie opvragen. Alle paarden zijn recent klinisch en röntgenologisch gekeurd en een veterinair rapport is volgens de geldende KNMvD-normen opgemaakt.

foto: cat. nr. 6 Mondiego