Zowel Kjento als Jayson geselecteerd voor het WK voor jonge dressuurpaarden!

Gisteren vond in Nunspeet het laatste selectiemoment plaats voor uitzending naar het WK voor jonge dressuurpaarden in Verden. Kjento, Negro x Jazz, de zwarte parel gefokt door de fam. Van Os uit Sprang Capelle liet zijn kwaliteiten wederom goed zien. De met zeer hoge punten ingeschreven hengst, die reservekampioen was van de PAVO CUP en de hengstencompetite mag bij de vijfjarigen Nederland vertegenwoordigen op deze prestigieuze wedstrijd.

De ruwe diamant Jayson, Johnson x Negro gefokt door de fam. Verschuren uit Heukelom, wordt beter en beter naarmate hij ouder wordt. Langzaamaan komen zijn echte kwaliteiten naar boven en wordt hij constanter en constanter. Misschien wel als een outsider voor de buitenwereld is ook hij geselecteerd voor deelname aan dit WK bij de zesjarigen.

Ook Inclusive, Everdale x Uptown gefokt door de fam Enting uit Grolloo, mocht naar de laatste selectiedag komen. In de reguliere sport is hij al zeer succesvol winnend in de Lichte Tour gestart en ook in Nunspeet liet hij zijn extreme talent nogmaals zien. Na een goede proef, wederom gekenmerkt door zijn enorme inzet, staat hij als reserve klaar om een eventuele afvaller te vervangen tijdens dit fantastische evenement!

Foto: Kjento