Depay, Guinness en Irvin succesvol bij NRPS verrichting.

Lunteren- Afgelopen vrijdag 9 Januari werd er op het terrein van De Nieuwe Heuvel in Lunteren, de finale van het NRPS verrichtingsonderzoek verreden . Door de huidige corona maatregelen werd de opzet verandert waardoor de paarden hun eindexamen konden afronden op 1 dag , in plaats van op twee dagen.  

Er werden tijdens de finale van het NRPS verrichtingsonderzoek 3 ‘Van Olst ‘Hengsten gepresenteerd, waaronder de zwarte hengst Depay  (  v. Don Joe x Hoheinstein , fokker : Dhr. C. van Herwaarden, Grathem ). Depay kreeg in totaal 87 punten met zes 9’s op zijn rapport.

Tevens werden ook de hengsten ook de hengsten Irvin ( v. Inspire x Negro , fokker : Van Olst Horses, Den Hout ) en Guinness ( v. Glamourdale x Johnson , fokker : B.J. Broenink , Reutem ) gepresenteerd. Guinness kreeg een mooie totaal score van 81.7 punten en Irvin kreeg een verdienstelijke 79,3 score.

 

 

Depay : v. Don Joe x Hohenstein x Dream of Glory, Fokker : C. van Herwaarden, Grathem
Guinness : v. Glamourdale x Johnson x Haarlem, Fokker : B.J. Broenink, Reutem
Irvin : v. Inspire x Negro x Monaco , Fokker : Van Olst Horses, Den Hout

Afbeelding : Don Joe