Inclusive & Inverness in online show “Road to Grand Prix “

In een vooraf opgenomen online show liet de toekomst van de sport en fokkerij zien waar ze staan in hun opleiding. De in 2013 geboren,  goedgekeurde hengsten Inclusive en Inverness lieten in deze show hun kwaliteiten zien.

Inclusive

Veel aanleg voor de Zware Tour toont Inclusive (Everdale uit Doutzen ster PROK van Uptown, fokker R. Enting uit Grolloo). Charlotte Fry, stalamazone bij Van Olst Horses, demonstreerde met hoeveel gemak de hengst het werk aanpakt. “Eigenlijk heeft Inclusive geen zwakheden. Hij doet met veel gemak de Grand Prix-oefeningen”, meldt Charlotte Fry.

Inverness

Inverness, een andere Everdale-zoon (uit Cyraniek elite PROK van Johnson, fokker Y.M.M. van Maasacker uit Cuijk), liet zich zien met een nieuwe ruiter. De Belgische Brecht D’Hoore zit sinds april in het zadel van de hengst. De Grand Prix-ruiter roemt de werkwilligheid en de actie in de benen van Inverness.

 

De online show Road to Grand Prix is terug te bekijken via de volgende link :

Road 2 the Grand Prix – Deel 1 / KWPN.tv

Road 2 the Grand Prix – Deel 2 / KWPN.tv

 

Afbeelding : Inclusive v. Everdale x Uptown x Jazz , Fokker : R. Enting  – Grollo

Inverness  : v. Everdale x Johnson x Variant  , Fokker: Y.M.M. van Maasacker  – Cuijk.