Hoe sluit je je dag het beste af?

Wat is de beste manier om je dag op een concours af te sluiten? Door de afsluitende rubriek als laatste starter te winnen met een topscore van 76,674%! Dat is wat Charlotte Fry zojuist deed in de drie sterren Grand Prix in Compiègne. Met Everdale, de zwarte geweldenaar van Lord Leatherdale x Negro gefokt door P. Kluytmans uit Tilburg liet ze zien dat het met de vorm meer dan goed zit. In Exloo twee weken geleden wisten ze nog 0,1% meer te behalen maar het gat met de nummer twee van vandaag was maar liefst 3%.

Severo Jurado Lopez is ook aanwezig en heeft de Negro zoon Fendi T, fokker fam. Timmers uit Volkel, onder het zadel. In hun tweede internationale Grand Prix wisten ze een mooie score te behalen van 71,109%. Tijdens hun debuut in Hagen wist het paar nog een score te behalen van 68,391%. Kortom een zeer goede verbetering van hun PR in deze klasse!

Morgenvroeg vervolgt het programma met de Grand Prix Special om 8.00 uur waarbij deze paarden wederom in actie zullen komen. Na deze rubriek zal de Nation Cup plaats vinden waar Lottie Dark Legend aan de start zal brengen.