Everdale nakomelingen weten wederom te overtuigen

Wederom een succesvol weekend voor nakomelingen van Everdale!

De 7 jarige Joey v.d. Fuik (Everdale x Pion, gefokt door stal de Fuik en in eigendom van Vincent van Gasselt) liep vorige week al naar een mooie score van 68.857% op het meetmoment in Ermelo onder zijn amazone Dominique Filion. Dit weekend deed het duo er een schepje bovenop tijdens het meetmoment bij Hippisch Centrum Groenraven in Houten. De combinatie scoorde 70.500% in het ZZ-zwaar.

Brecht D´Hoore kwam dit weekend met maar liefst drie Everdale nakomelingen aan start op CDN Sint Truiden. Met de KWPN-goedgekeurde Inverness (Everdale x Johnson, gefokt door Y.M.M. van Maasacker) scoorde hij 68.897% in de Prix St Georges. Met KINGS-Dream (Everdale x Gribaldi, gefokt door A.D.M. Hendrickx-Dekkers) werd hij tweede met een top score van 80,6% in de FEI proef voor 6 jarigen. Inspire (Everdale x Don Romantic, gefokt door Carmeliet-Leybaert) liep naar een derde plaats met 68.529% in de Inter I.

Fokkers, eigenaren en ruiter en amazone gefeliciteerd met deze mooie resultaten!

Foto: Joey v.d. Fuik met Dominique Filion