Glamourdale blijft beschikbaar middels vers sperma

Lottie Fry heeft haar “zware tour” paarden super in vorm. Everdale, Glamourdale en Dark Legend zijn paarden die op dit moment al 77% plus kunnen scoren in de Grand Prix en de Grand Prix Special en er is nog groei. Dit betekent dat ze alle drie in beeld komen voor een eventuele plaats in het Britse Team voor de Olympische Spelen in Tokyo.

Doorgaan met deze 3 paarden in de selectieprocedure zou betekenen dat de hengsten Everdale en Glamourdale vanaf nu alleen middels diepvriessperma voor de fokkerij beschikbaar zouden zijn. Twee Tophengsten alleen beschikbaar middels diepvriessperma is één teveel.

Van Olst Horses heeft daarom besloten dat Charlotte Fry zich met Everdale en Dark Legend gaat focussen op een eventuele deelname aan de Olympische Spelen in Tokyo. Daarom is Everdale vanaf nu alleen beschikbaar middels diepvriessperma.

Toptalent Glamourdale blijft dit seizoen middels vers (verzend) sperma beschikbaar voor de fokkerij en kan zich gaan focussen op een eventuele deelname aan de Europese kampioenschappen (7 tot 12 september 2021, Hagen, Duitsland).