Everdale scoort!

Vandaag rijdt de eerste groep ruiters hun Grand Prix op de Olympische spelen in Tokyo. Door een nieuw format is er een groepen indeling gemaakt waardoor de ruiters en amazones in 6 groepen zijn ingedeeld. In de eerste groep van vandaag mochten Charlotte Fry en Everdale als 8e aan start komen.

Met een weergaloze proef en een internationaal persoonlijk record van 77,096% wisten ze aan de leiding te komen in deze groep. Aangezien deze proef ook de kwalificatie is voor de Grand Prix Kür op muziek en de eerste twee van de groep door mogen heeft ze zicht geplaatst!

 

We krijgen veel vragen over het volgen van de paardensport op televisie of via internet. Discovery Plus zend alle sporten uit via een livestream, u kunt zich hierop abonneren voor 6 euro per maand en alle sporten van de Olympische Spelen kijken.