Dag 2 Aken, deel 2

Vanavond mocht Glamourdale van start in de Grand Prix Special. Vanuit de 4* GP rijdt de helft van de deelnemers de Special en de andere helft de Kür die zaterdag op het programma staat.
Als één na laatste starter in deze rubriek mochten Lottie en Glamourdale van start. Terwijl de voorgaande deelnemer onder applaus de arena verliet betrad het duo de indrukwekkende arena. Glamourdale had er duidelijk zin in en trok er goed aan. Net als in de Grand Prix liet hij zien over alle kwaliteiten te beschikken die gevraagd worden op dit niveau. Ook de eerste 10 in een Grand Prix proef kreeg hij voor de uitgestrekte galop. Negens waren er voor onder andere de passage en de wisselserie om de twee. Aan het eind van de proef beloonde jury het optreden met 77,170% wat een waanzinnige score is!

Zondag mogen Charlotte Fry en Dark Legend aantreden in de kür op muziek, de afsluitende rubriek van dit dressuur concours.