Everdale en Lottie Fry in Top tien FEI World Rankings

De KWPN Hengst Everdale (v. Lord Leatherdale x Negro Fokker: P. Kluijtmans -Tilburg) en zijn vaste amazone, de 25-jarige Charlotte Fry, zijn binnengekomen in de Top Tien (9de plaats) van de meest recente FEI World Rankings.

Deze Top Tien notering is een prachtige bekroning op hun geweldige prestaties van de afgelopen maanden.

Everdale en Lottie verdienden hun top notering mede door de geweldige prestaties tijdens de Olympische Spelen in Tokyo (bronzen teammedaille GB) en de Europese Kampioenschappen in Hagen met o.a. driemaal een vijfde individuele plaats (met driemaal een PR) in de Grand Prix, Grand Prix Special en de Kür op muziek en een zilveren Teammedaille (GB).

De Top Tien notering van Everdale is een prachtige afsluiting voor Lottie en Van Olst Horses na een drukke periode waarbij niet alleen Everdale top presteerde, maar ook de KWPN hengst Kjento (v. Negro x Jazz Fokker: A. van Os – Sprang Capelle) (wereldkampioen 6 jarigen in Verden) de KWPN hengst Glamourdale (v. Lord Leatherdale x Negro Fokker: J. Rodenburg – Ouderkerk a/d/ IJssel)met een topprestatie in het onlangs verreden CHIO Aken. (2de plaats Grand Prix Special met een PR van 77,17%) en de KWPN ruin Dark Legend (v. Zucchero x Tango Fokker: Fam. Nobus – Eede) eveneens met een topprestatie in Aken (2de en 3de individueel en een bronzen teammedaille (GB)).