Succesvol WK voor Jarina des Vallées (v. Everdale)

Jarina des Vallées overtuigde in 2017 op de IBOP in Oosteind met 81,5 punten en werd op de aansluitende stamboekkeuring ster verklaard. Vervolgens kreeg de merrie, toen nog in eigendom van Van Olst Horses, op de CK Brabant een ticket voor de Nationale Merriekeuring. In augustus van datzelfde jaar werd ze voor 29.000 euro verkocht op de Excellent Dressage Sales-veiling.

Jarina is gefokt door Gemma en Harry Holleman. Inmiddels wordt de merrie gereden door Barbara Clement Klinger. Afgelopen zomer is de merrie samen met Barbara geselecteerd voor het WK Jonge Dressuurpaarden in Verden. De combinatie mocht hier Frankrijk vertegenwoordigen. De merrie liep een super goede kwalificatie proef, en werd hiermee direct geselecteerd voor de finale. Hier werd ze uiteindelijk tiende. We willen de fokkers en eigenaren van harte feliciteren met dit mooie resultaat!

Foto: Jarina des Vallées en Charlotte Fry in 2017