Lotje Schoots presteert met “Van Olst” paarden

Sinds enige tijd rijdt Lotje Schoots de bruine NRPS hengst Justin v. Johnson voor Van Olst Horses. Twee weken geleden maakte dit duo hun wedstrijd debuut in het ZZ-Licht met een dikke 73%. Afgelopen weekend stonden de Utrechtse kampioenschappen op de agenda waarbij ze wederom aan de start kwamen. “Justin liep een hele fijne en goede eerste proef. Hij is heel stabiel en ik kon hem heel mooi van oefening naar oefening rijden. Ik heb best wel een moeilijke kür maar dat past hem heel goed. Hij heeft een fantastische wedstrijdinstelling en blijft er altijd voor gaan” aldus de amazone. “Over twee weken is het NK, daarna zal de overstap gemaakt worden naar de subtop.”

Maar ook de onlangs door Schoots aangeschafte Evegro v. Everdale (gefokt door Van Olst Horses zelf) maakte zijn wedstrijddebuut in het ZZ-Licht. Ondanks het ruige weer buiten, met storm en regen, liep hij naar een topscore van 73%.

Foto: Justin