Glamourdale naar 78,681% in Grand Prix Special in Lier

Het weekend van 5 maart stond in het teken van het internationale CDI bij het Azelhof in het Belgische Lier. Charlotte Fry had 3 paarden mee: De jonge talenten Especial v. Everdale (Fokker C. van Bavel), Don Joe v. Diëgo (fokker Van Olst Horses) en Glamourdale v. Lord Leatherdale (fokker J.W. Rodenburg).

Especial liep twee goede proeven in de lichte tour rubrieken. Don Joe was voor de eerste keer mee in de internationale 3* Grand Prix en liep een solide proef. Don Joe is nog jong en laat heel veel talent zien in de proeven en krijgt nu de tijd om rustig aan meer ervaring op te doen.

Glamourdale, de wereldkampioen van 2018, moest in de Grand Prix nog iets in zijn ritme komen. Enkele kleine foutjes drukte de score maar met 74,391% was er nog steeds een zeer goede score! In de Grand Prix Special liet hij zien waarom hij op dit niveau thuis hoort! Met diverse tienen van verschillende jury’s voor verschillende onderdelen en vele negens liep de score op naar 78,681% en een zeer verdiende eerste plaats!

Foto Glamourdale