Fantastisch weekend in Opglabbeek voor Van Olst Horses

Nadat Lottie al een nieuw persoonlijk record reed tijdens de Grand Prix met Glamourdale en met Inclusive sloot ze het weekend op weergaloze wijze af.
Met Glamourdale, de voormalig wereldkampioen, wist ze in de Grand Prix Special wederom een dik persoonlijk record neer te zetten van maar liefst 80,979%! Een absoluut record voor Lottie die ook met haar andere Grand Prix paarden nog nooit zo hoog scoorde in de Special. Met maar liefst 6,5% voorsprong op de nummer twee wist ze deze rubriek op haar naam te schrijven!

Ook Inclusive wist zich te plaatsen voor de Kür op muziek. Dit 9 jarige talent liep hier de allereerste kür uit zijn leven en bekroonde dit debuut met debuut met 73,975%! Een ontzettend knappe prestatie voor een paard op deze jonge leeftijd!

foto: Inclusive