Nacho (v.Negro) scoort tijdens PAVO voorselectie Turnhout.

Den Hout – Tijdens de PAVO Cup voorselectie voor 4 jarige dressuur paarden in Turnhout (23 Juli) , heeft de goedgekeurde hengst Nacho (v. Negro x Krack C x Fruhling  fokker: S Makenschein – Chaam) zijn visitekaartje afgegeven.
Doordat zijn amazone Charlotte Fry vanwege deelname aan de gelijktijdig te verrijden Wereld Kampioenschappen te Herning niet in de gelegenheid is om de (halve) finale wedstrijden om de PAVO Cup te starten, was besloten om Nacho te rijden tijdens de voorselectie in Turnhout.
Nacho liet een bijzonder mooie harmonieuze test zien en kreeg naast de mooie score van 83 punten, een goed en positief commentaar van de jury.

Naast Nacho (v. Negro) plaatste Lottie zich ook voor de halve finale (4 jarigen) met: Nova-Liz (v. Everdale x Johnson, fokker: v.d. Steen – Zeeland) en Nareina (v. Everdale x Krack C, fokker: mevr. Oudijk – Arkel). Daarnaast plaatste onze stal amazone Phoebe Peters zich met Everest (v. Especial x Negro, fokker: van Olst Horses – Den Hout) en Ninja d’Or (v. Chippendale x Rousseau, Fokker: B. v.d. Hoorn – Made)

Foto: Nacho