Stem nu op Charlotte Fry als FEI Best Athlete!

Het is nog enkele dagen mogelijk om te stemmen voor de FEI Best Athlete Award 2022 waar Charlotte Fry voor genomineerd is. De Peden Bloodstock FEI Best Athlete Award is een eerbetoon aan de atleet die het afgelopen jaar uitzonderlijke vaardigheden heeft getoond en de sport naar een nieuw niveau heeft getild.

Charlotte Fry wist in Herning tijdens de Wereldruiterspelen samen met Glamourdale de Grand Prix Special te winnen, maar ook de Kur op Muziek. Met het behalen van de gouden medaille tijdens deze kur op muziek is ze de jongste winnaar ooit!
Maar ook met Kjento wist ze dit jaar wederom te scoren. Tijdens het WK voor jonge dressuurpaarden in Ermelo wist ze haar titel te verdedigen met Kjento, die immers ook als 6 jarige al beslag wist te leggen op de eerste plek.
Voor zover wij weten is het een unicum dat iemand in hetzelfde jaar Wereldkampioen wordt op de Wereldruiterspelen en Wereldkampioen bij de jonge dressuurpaarden!

U kunt stemmen via http://www.fei.org/awards

U dient hier op alle categorieën een stem uit te brengen en vervolgens uw email adres en een wachtwoord in te vullen om een account aan te maken en om uw stem in te dienen. Hierna dient u alleen nog uw email adres te verifiëren middels een link die wordt toegestuurd en hierna is uw stem definitief.