KWPN stallionshow presentatie nieuwe jaargang 2022

Zoals ieder jaar wordt er reikhalzend uitgekeken naar de presentatie van de hengsten die afgelopen jaar zijn goedgekeurd bij het KWPN. Van Olst Horses heeft de hengsten Secret Lover v. Secret x Furstenball fokker B. Zumbruch uit Wangerland DLD en O’Frederic v. For Romance I x Fidertanz fokker H. Schulte uit Eggermuhlen DLD goedgekeurd gekregen.

O’Frederic liet duidelijk zien waarom hij afgelopen najaar goedgekeurd kon worden. Deze beeldschone bruine liet zien over een zeer goede bergopwaartse galop te beschikken, in stap toonde hij de zo gewilde souplesse en ruimte en in draf kon hij imponeren met een zeer goede techniek van lopen.

Secret Lover, die werd goedgekeurd in het voorjaar van 2022 en waar de eerste veulens dit jaar van verwacht worden, is een stuk sterker en volwassener geworden. De elegante zwarte liep met veel go door de baan alsof hij nog nooit anders gedaan had.

foto: Secret Lover