The Dutch Masters

In de Brabanthallen in Den Bosch vind op dit moment “the Dutch Masters” plaats. Het prachtige concours dat eerder bekend stond onder de naam Indoor Brabant is tevens de laatste wedstrijd die meetelt als kwalificatie voor de Wereldbeker dressuur.

Lottie en Glamourdale kwamen in de Grand Prix aan start en konden hun favorietenrol meer dan waar maken! Met een verschil van dik 3 procent op de nummer twee wisten ze de mooie score te behalen van 79,826%. Zaterdag middag zal de kur op muziek worden verreden wat tevens de afsluiting is van de wereldbekerwedstrijd in Den Bosch.

Naast Glamourdale zijn ook Lars van de Hoenderheide en Jackson mee naar The Dutch Masters. Vrijdag kwam Lars in actie in de 3 ster Grand Prix en wist hier met een sterk optreden ook beslag te leggen op de eerste plaats!

Ook Jackson mocht vrijdag in actie komen in de Prix st. George. Hij kon zijn zegereeks van Lier voortzetten want ook hij wist in deze klasse de winst te behalen!

Al met al dus een zeer sterk begin van de “The Dutch Masters” voor Lottie en haar paarden. Zaterdag komen ze alle drie nog een keer in actie waarbij Lottie en Glamourdale voor het eerst op Nederlandse bodem hun Kur op muziek “Best of Britain” zullen rijden.