Kingsland nieuwe sponsor

Vanaf 1 juli is Kingsland nieuwe sponsor van Van Olst Horses en Charlotte Fry. Voor de komende 2 jaar zal Kingsland de kleding verzorgen van Lottie en het gehele team van Van Olst Horses.
“Ik ben dol op de kleding van Kingsland Equestrian, dus ik ben heel blij met deze geweldige samenwerking, vooral in de aanloop naar Parijs volgend jaar”, zegt Lottie.

Beïnvloed door haar, Laura Fry, begon Lottie’s ruiter carrière op driejarige leeftijd. Later in haar leven wijdde ze haar naschoolse uren regelmatig aan het rijden van 2-3 paarden en het deelnemen aan internationale pony concoursen.

Op haar 17e verhuisde Lottie naar Nederland om bij van Olst Horses te gaan werken en te trainen onder deskundige begeleiding van voormalig olympisch amazone Anne van Olst. Sindsdien is haar carrière naar nieuwe hoogten gestegen. Na haar verbluffende overwinning op de FEI Wereldkampioenschappen 2022 in Herning, Denemarken, claimde ze met trots de titel van Wereldkampioen Dressuur.

Kijkend naar de samenwerking zegt Lars Beck, CEO van Kingsland: “Nu Kingsland samenwerkt met Lottie en van Olst Horses, wordt onze gedeelde passie voor sport de drijvende kracht. En samen staan ​​we te popelen om positieve veranderingen in de hippische mode te bevorderen.”