Everdale 4e op FEI Dressage World Ranking -Horses-, zijn zoon Imhotep 2e

Op de “FEI Dressage World Ranking – Horses – CDI3*/CDIO3* and above” staat Everdale momenteel op een hele mooie 4e plaats.

Everdale (Lord Leatherdale x Negro) behaalde dit resultaat door zeer mooie resultaten.  Zo won de zwarte hengst met Charlotte Fry de FEI Dressage World Cup Qualification in Mechelen in de Grand Prix en de Grand Prix Freestyle. Daarnaast werd het duo 2e in de Grand Prix en Grand Prix Freestyle in Londen tijdens de FEI Dressage World Cup Qualification.  In Aken eerder dit jaar eindigde ze op een mooie 3e plek in de Grand Prix en een mooie 4e plaats in de Grand Prix Special en Grand Prix Freestyle.

De zoon van Everdale, vosruin Imhotep (mv. Vivaldi),  gereden door Charlotte Dujardin staat op de 2e plaats.
Door goede resultaten tijdens de FEI Dressage World Cup Qualification in Londen (Winnaar Grand Prix en Grand Prix Freestyle), het Europees Kampioenschap in Riesenbeck (Grand Prix 2e, Grand Prix Special 3e, Grand Prix Freestyle 3e) en Aken ( Grand Prix 2e,  Grand Prix  Special 2e en Grand Prix Freesystyle 3e).