Netto hengst

Netto-dochter scoort in IBOP Eemnes

Op donderdag 15 november werd de IBOP georganiseerd in Eemnes, Utrecht. Vier dochters van onze hengsten konden met een mooie score huiswaarts keren als keur of elite merrie. De Netto-dochter Kikkis (mv.Sandro Hit) kreeg 78,5 punten met een mooie cijferlijst met veel achten.

Verder slaagden ook de merries; Katniss (Glamourdale x Jazz) 78 punten, Jet-Ray (Everdale x De Niro) 77,5 punten en Keera LH (Fairytale x Don Frederico) met 77,5 punten. Keera LH werd als 3-jarige verkocht via de Van Olst Sales in Den Hout.

Fokkers en eigenaren van harte gefeliciteerd!

 

Kikkis: Netto x Sandro Hit-Fokker; A. Agterberg-Bosgoed, Hagestein
Katniss: Glamourdale x Jazz-Fokker; I. Kruts, Ter Aar
Jet-Ray: Everdale x De Niro-Fokker;W. van de Ree, Willemstad
Keera LH: Fairytale x Don Frederico-Fokker; R. Lickley, Wolverhampton (UK)