Negro scoort met 2 goedgekeurde zonen bij NRPS

Vrijdag 11 januari en zaterdag 12 januari stonden in het teken van het NRPS-verrichtingsonderzoek voor de nieuwe jaargang hengsten bij het NRPS stamboek. Onze 2 deelnemende Negro-zonen Nick (Negro x Monaco) en Niro (Negro x De Niro) konden met mooie cijfers huiswaarts keren naar Den Hout. Beide hengsten scoorden hoog op hun galoppade, werklust, stalgedrag en algemene indruk.

Tevens werden er nog een zoon van Painted Black en Lord Leatherdale ingeschreven als dekhengst. Painted Pride (Painted Black x Redford) en Love Just Mickey (Lord Leatherdale x Negro) ontwikkelde zich goed gedurende het onderzoek en ook deze 2 hengsten kregen een mooie cijferlijst van de jury.

 

Nick: Negro x Monaco-Fokker; Van Olst Horses, Den Hout

Niro: Negro x De Niro-Fokker; J. Baloe, Wieuwend

Love Just Mickey: Lord Leatherdale x Negro-Fokker; Maatschap Pleijter, Zalk

Painted Pride: Painted Black x Redford-Fokker; J. Boeve, Heerde